Boek & Workshop

Het Boek

 

‘Juf is Zen’ komt uit op 17 mei 2019.

€ 22,50

Als leerkracht kun je je regelmatig verre van ‘Zen’ voelen. Onderwijsland is altijd in beweging. Met ‘Juf is Zen’ laat Diana op een heldere en toegankelijke manier zien hoe leerkrachten met behulp van eenvoudige meditatieve oefeningen ‘Zen’ voor de klas kunnen staan.

Reserveer nu een exemplaar en ontvang er een leuk Zen presentje bij.

Gratis verzending.

De Workshop

Wat zou het mooi zijn als ieder kind in zijn opvoeding en/of onderwijs tools krijgt aangeboden om de aandacht bij zichzelf te kunnen brengen en de rust in zichzelf te kunnen vinden in momenten van stress, onrust en onzekerheid.

De workshop ‘Juf is Zen’ is bedoeld voor opvoeders, leerkrachten en ieder ander die met kinderen werkt. Op een toegankelijke manier maak je kennis met een aantal yoga- en meditatietechnieken die jou helpen om bij de rust en ontspanning in jezelf te komen. Daarnaast krijg je een aantal korte, eenvoudige en speelse stilte- en aandachtsoefeningen aangereikt en ontvang je tools die jou helpen om deze oefeningen met kinderen te kunnen doen.

Deze workshop is inclusief het boek ‘Juf is Zen’.

  • Datum: 01 juni 2019
  • Tijd: 13.00-16.00u.
  • Plaats: In de yogastudio van Happy Yoga, Oosterhamriklaan 261A, Groningen
  • Kosten: 75 euro.

Aanmelden voor de workshop kan door een e-mail te sturen naar: info@dekleineyogi.nl

Tip: Trek kleding aan waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.

Wil je dat ik de workshop of een gastles bij jou op school kom geven, neem dan ook contact op met mij via info@dekleineyogi.nl