Boek & Workshop

Juf is Zen

Op 17 mei 2019 heb ik mijn eigen boek gelanceerd.

Met ‘Juf is Zen’ geef ik leerkrachten, ouders en andere opvoeders handvatten mee waarmee in hectische situaties regelmatig terug kan worden gekeerd in de stilte en zachtheid die in ieder van ons huist.

Op een heldere en toegankelijke manier laat ik je ervaren hoe je je met behulp van eenvoudige, meditatieve oefeningen weer ‘Zen’ kunt voelen en hoe je kinderen op een speelse wijze kunt laten oefenen met stilte en aandacht. Dit laatste doe ik met ‘SAS in de klas’. Hieronder geef ik je er meer informatie over.

Je kunt mijn boek kopen via het CB, bol.com en de boekhandels in Nederland.

Dit is SAS.

SAS is de naam van een kleine yogi die kinderen in de klas op een plezierige manier en met aandacht in beweging brengt.

SAS staat ook voor Stilte en Aandacht Spelletjes.

En met ‘SAS in de klas’ kun je als leerkracht rustmomenten in je klas creëren waarin je je leerlingen even laat stoppen, op adem laat komen, laat voelen wat er in hen speelt en wat ze op dat moment nodig hebben. De kinderen ervaren op die manier momenten van stilte en bewustwording en leren op speelse en positieve wijze afstand te nemen van de vele prikkels om hen heen.

Met ‘SAS in de klas’ laat je kinderen (her)ontdekken hoe zij bij hun kern kunnen blijven. Je geeft hun handvatten voor het leven.