Boek & Workshop

Het Boek

€ 22,50

Als leerkracht kun je je regelmatig verre van ‘Zen’ voelen. Onderwijsland is altijd in beweging. Met ‘Juf is Zen’ laat Diana op een heldere en toegankelijke manier zien hoe je je als volwassene met behulp van eenvoudige meditatieve oefeningen weer ‘Zen’ kunt voelen en hoe je kinderen op speelse wijze kunt laten oefen met stilte en aandacht.

Gratis verzending (levertijd 2-3 werkdagen)

De Workshop

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over meditatie en hoe je op een laagdrempelige en speelse manier meer momenten van stilte en aandacht in je dag kunt creëren.

Met veel plezier geef ik je een kijkje in de wereld van Zen. Je leert hoe je je eigen Zen-kracht kunt gebruiken om naar het stille plekje in jezelf te gaan. Op een toegankelijke manier maak je kennis met een aantal meditatieve technieken die jou helpen om bij de rust en ontspanning in jezelf te komen. Daarnaast ervaar je hoe je kunt spelen met stilte en aandacht.

  • Datum: De eerstvolgende workshop vindt plaats op een zaterdag in de maand oktober 2019
  • Exacte datum, tijd, plaats (Groningen of Roden) en kosten volgen nog.

Aanmelden voor de workshop kan door een e-mail te sturen naar: info@dekleineyogi.nl

Tip: Trek kleding aan waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.

Ik sta open voor de mogelijkheid om de workshop op locatie te geven. Hierover kun je contact met mij opnemen via info@dekleineyogi.nl