Boek & Workshop

Het Boek

€ 22,50

Ben jij leerkracht en is jouw Zen-gevoel ook soms ver te zoeken? Dan zal dit boek jou vast aanspreken. Onderwijsland is altijd in beweging. En met ‘Juf is Zen’ laat Diana op een heldere en toegankelijke manier zien hoe je je als volwassene met behulp van eenvoudige meditatieve oefeningen weer ‘Zen’ kunt voelen en hoe je kinderen op speelse wijze kunt laten oefenen met stilte en aandacht.

Gratis verzending (Levertijd: 2-3 werkdagen).

Lezing 'Juf is Zen'

Wat zou het mooi zijn als we samen de wereld een stukje zachter en vriendelijker kunnen maken. Wat zou het mooi zijn als we een wereld zouden creëren waarin we vaker tevreden zijn, meer saamhorigheid voelen, meer liefde delen en elkaar nog meer op een positieve manier beïnvloeden. Ik ben een idealistisch mens en dit is mijn wens, rechtstreeks uit mijn hart. Samen kunnen we deze wens uit laten komen. We kunnen de wereld nog mooier maken met eigenschappen die we allemaal in ons meedragen en die we ons misschien alleen nog maar hoeven te herinneren. We hoeven het alleen maar te willen.

Als leerkracht geef ik kinderen tools mee die hen helpen om zich verder te kunnen ontwikkelen en om het beste uit zichzelf te halen. Dit lukt alleen als ik als leerkracht zelf in balans en ontspannen ben. Hoe ik dat doe met behulp van yoga en meditatie vertel ik jou in mijn lezing ‘Juf is Zen’. 

Het is een verhaal dat ik als leerkracht met de bril van een yogadocent op mijn neus heb geschreven.  Een verhaal voor leerkrachten, ouders en andere opvoeders over bij jezelf blijven, over je gelukkig voelen en over ontspannen en stabiel in de wereld staan in de steeds veranderende en prestatiegerichte wereld die ‘onderwijs’ heet.

Op woensdag 9 oktober 2019 mocht ik mijn lezing geven bij Boekhandel Daan Nijman in Roden.

Maar ik kom ook graag op scholen en andere instellingen waar met kinderen wordt gewerkt.

Wil je dat ik ook bij jou kom voor een lezing? Dan kun je contact met mij opnemen via info@dekleineyogi.nl