Boek & Workshop

Het Boek

€ 22,50

Als leerkracht kun je je regelmatig verre van ‘Zen’ voelen. Onderwijsland is altijd in beweging. Met ‘Juf is Zen’ laat Diana op een heldere en toegankelijke manier zien hoe je je als volwassene met behulp van eenvoudige meditatieve oefeningen weer ‘Zen’ kunt voelen en hoe je kinderen op speelse wijze kunt laten oefenen met stilte en aandacht.

Gratis verzending (levertijd: 2-3 werkdagen)

De Workshop 'Adempauze'

Adempauze.

Altijd fijn om in je dagelijkse bezigheden regelmatig een moment van rust te nemen. Misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als je een druk leven hebt. En toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn.

In deze workshop ervaar je hoe je met hele toegankelijke meditatieve technieken en ademoefeningen bij de rust in jezelf kunt komen. Daarnaast krijg je een aantal oefeningen aangereikt waarmee je zult ervaren dat mediteren ook speels kan zijn. En dat je het zelfs met kinderen kunt doen.

Met de meditatieve oefeningen creëer je niet alleen voor rust in je dagelijkse bezigheden, maar geef je ook aandacht aan: De verbinding met jezelf – bewust ademen – luisteren naar je lichaam – ontspanning – weerbaarheid tegen stress – impulsbeheersing – concentratie – omgaan met emoties – zelfvertrouwen – respect voor jezelf en anderen.

Geef jezelf ruimte en tijd voor ‘Adempauze’.

  • Wanneer: Op zondag 29 september 2019 van 13.30 – 15.30u.
  • Waar: In de yogastudio van Happy Yoga aan de Oosterhamriklaan 261A in Groningen.
  • Kosten: € 35,00 p.p.

Aanmeldingen gaan via info@dekleineyogi.nl